Nieuws

Kom badmintonnen bij BC Saturnus Etten-Leur

Op maandagavond 4 en 11 september wordt er weer gestart met badminton-opstaptrainingen. Het is mogelijk op de komende maandagavonden deel te nemen aan een trainingen voor beginners. Dit voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Dit is onder leiding van gediplomeerde trainers en begeleiders. De pupillen t/m 12 jaar trainen vanaf 18.30 uur. De junioren (13 t/m 17 jaar) vanaf 19.30 uur. De senioren (18+) vanaf 20.30 uur. Ook rolstoelbadmintonners welkom om 20.30 uur. 

Nieuwe leden

Het mooie is dat BC Saturnus ook weer plaats heeft voor nieuwe leden. Deze nieuwe leden kunnen direct instromen bij de pupillen-, junioren- en seniorengroepen die BC Saturnus heeft. Iedereen mag gratis tweemaal kennismaken met de badmintonsport tijdens onze vaste speelavond op maandagavond in Het Turfschip in Etten-Leur Noord. Meer informatie over recreatief of competitief badminton spelen in Etten-Leur vindt u op onze vernieuwde website: BcSaturnus.nl

Jong en oud

Wist u trouwens dat badmintonnen een van de meest snelle en intensieve sporten is en geschikt is voor jong en oud(er). Dus kom en maak er een sportief jaar van bij BC Saturnus. U kunt zich in de zaal melden bij de trainer, vooraf aanmelden is niet nodig maar mag wel via bestuur@bcsaturnus.nl.

Ook is het voor senioren mogelijk om op woensdagavond competitie te spelen bij BC Saturnus via de RBB-Breda organisatie. De start van de competitie voor Team 1 en Team 2 van Saturnus is in begin november resp. half oktober. Verder is het binnenkort mogelijk voor senioren om via de RBB om extra training op zaterdagochtend te krijgen. Informatie hierover op de RBB website (regionale badminton bond breda e.o.) en de komende maandagen in de zaal.

 

Bron: internetbode

« Terug

» Nieuws archief