Nieuws

Amptmeijer Badminton '80 boekt alleen maar winst

Het gaat deze week goed bij Amptmeijer Badminton ’80, alle teams hebben een overwinning kunnen noteren. Dit draagt ook bij aan de standen in de competitie, zowel het eerste, derde als vierde team en het herenteam voeren de lijst aan. Het tweede team staat vijfde en heeft de draai in de eerste klasse kunnen vinden en heeft nu twee overwinningen op een rij geboekt. Het meisjesteam moet nog erg wennen aan de competitie, maar als ze de smaak te pakken hebben, weten ze wel meteen met 6-0 te winnen. Deze resultaten zijn mede te danken aan de trainers Rémon en Harmke van de Werfhorst.

Zaterdag 4 november stond voor het eerste team Amptmeijer 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Er werd thuis in Wezep gespeeld tegen WSV dat voor aanvang van de wedstrijd aan kop ging met een verschil van 2 punten.

Er werd begonnen met de herendubbel. Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk speelden een sterke partij en wonnen in twee sets. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld speelden in hun dubbel de tegenstanders goed uit waardoor ze ook in twee sets wonnen. Van Dijk startte met de eerste herensingle en won deze in twee sets. Vera van Dijk speelde ondertussen een zware partij tegen de eerste dame van WSV die ze in een driesetter binnen sleepte. Nagelholt speelde in zijn single een sterke partij en in twee sets haalde hij het punt binnen. Barneveld verloor in drie sets haar single partij. Met een voorsprong van 5-1 begonnen de Wezepers aan de mixen. Van Dijk en Van Dijk hadden het in hun partij niet makkelijk. In de derde set herpakten ze zich en sleepten ze het punt binnen. Nagelholt en Barneveld speelden een mooie partij, maar wisten hun goede spel niet in winst om te zetten. Dit brengt het eindresultaat op een 6-2 winst.

Het tweede team was zaterdag 4 november afgereisd om tegen Harderwijk te spelen. Na wat opstartproblemen – vergeten sportschoenen – kon de wedstrijd gespeeld worden. De damesdubbel van Joanne van den Heuvel en Esmee van Ommen ging nipt verloren. Jeroen Stoel wist zijn eerste single van het seizoen te winnen in een driesetter. Van den Heuvel pakte de winst in twee sets. Casper Mulder wist zijn partij ook te winnen. Van Ommen moest haar meerdere erkennen in haar tegenstander. De herendubbel van Mulder en Rémon van de Werfhorst speelden goed samen en konden zo de partij naar zich toe trekken. In beide mixen waren drie sets nodig, maar uiteindelijk werden ze beiden wel gewonnen. Dit brengt de eindstand op een 2-6 winst.

Het derde team TTL Wezep heeft thuis gewonnen met 5-3 van Amersfoort. Het vierde team Kamphuis team speelde alweer uit in Heerde en heeft met 1-7 gewonnen. Het herenteam Bakker speelde woensdagavond uit tegen Ricochet en heeft met 2-6 gewonnen. Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde thuis tegen Swift’64 en heeft met 6-0 gewonnen.

Zaterdag 11 november spelen het tweede en vierde team thuis evenals het herenteam. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur in de Kamphal. Kom onze toppers aanmoedigen!
 

« Terug

» Nieuws archief