Nieuws

Team Nijmegen: EUG Badminton 2018

LAATSTE POULEWEDSTRIJD: 5-0 OVERWINNING ÉN EEN TICKET NAAR DE HALVE FINALE

Vanochtend om 7.30 uur hebben we een stevig ontbijtje gehad en dat was wel nodig ook, want we moesten om 9.00 uur de laatste poulewedstrijd spelen tegen University of Coimbra. Zij hadden, net als wij, de andere twee poulewedstrijden gewonnen, dus de winnaar van deze wedstrijd werd poulewinnaar.

De gemengddubbel werd een waar spektakel tussen dit keer Ella en Dirk tegen Ana Dias en Rui Mendes. In de eerste set waren de Portugezen heer en meester over de wedstrijd, maar uiteindelijk kwamen Ella en Dirk net op tijd wat beter erin. In de derde set sloegen ze zich naar een voorsprong die precies genoeg was om de winst te pakken (15-21 21-14 21-17). Teun ging nu als singelheer de baan op tegen Marcelo Ribeiro. Zo'n eerste singel is natuurlijk altijd pittig, maar ook Teun wist zich net op het goede moment in de wedstrijd te spelen. De tweede set ging steady en punt 2 was binnen (23-21 21-15). Tot nu toe is Denise nog niet uitgedaagd en dat zou ook in deze wedstrijd niet gebeuren. Ze speelde tegen Inês Medeiros en liet haar volledig kansloos (21-5 21-1). Dat betekende weer een 3-0 tussenstand en dus een overwinning! We wilden er alsnog weer vol voor gaan in de dubbels en dat bleek. Lennart en Pepijn speelden tegen Rui en Pedro Pedroso en wisten tweemaal een achterstand om te buigen in winst (26-24 21-19). Denise en Ella hadden geen kind aan Ana en Gabriela Simões (21-9 21-8). We vallen een beetje in herhaling, maar ik kan alleen vermelden dat het wederom 5-0 is geworden! ??

We komen nu in de poule met de groepswinnaars terecht en vanwege onze meer dan geweldige loting spelen we sowieso al de halve finale! Echt super! ?? Nu gaan we rustig aan doen en vanavond gaan we naar de Opening Ceremony. We hebben geen idee wat we ervan kunnen verwachten, maar we zijn erg benieuwd! Jullie horen van ons! ??

 

Voor het toernooi KLIK HIER

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief