Nieuws

WK in China

Soraya, Jacco, Selena, Ruben, Jelle en Robin naar tweede ronde WK

Bij de Wereldkampioenschappen in Nanjing (China) zijn Soraya De Visch Eijbergen en de koppels Jacco Arends/ Selena Piek, Jacco Arends/ Ruben Jille en Jelle Maas/ Robin Tabeling door naar de tweede ronde.

De vrouwendubbels komen dinsdag pas voor het eerst in actie.

Vrouwenenkel

Soraya De Visch Eijbergen (WRL-65) is door op het WK na winst in twee games( 21/15, 21/15) op Maria Ulitina (WRL-88, Oekraïne) en neemt het in de tweede ronde op tegen de als elfde geplaatste Thaise Nitchaon Jindapol. Nederlands kampioene Gayle Mahulette (WRL-85) wist niet te winnen. Gayle verloor met 13/21, 12/21 van Soniia Cheah (WRL-31) uit Maleisië.

Mannendubbel

Het koppel Jacco Arends / Ruben Jille (WRL-46) speelt in de tweede rond tegen Fajar Alfian/ Muhammad Rian Ardianto (WRL-9) uit Indonesië, na hun 21/10, 21/6 winst op het Jordanese koppel Mohd Naser Mansour Nayef/ Bahaedeen Ahmad Alshannik.

Ook Jelle Maas en Robin Tabeling (WRL-34) zijn door. De Nederlandse mannen versloegen met 21/13, 19/21, 21/15 Phillip en Ryan Chew (WRL-50) uit Amerika en gaan het in de tweede ronde opnemen tegen het als derde geplaatste Deense koppel Carsten Mogensen/ Mathias Boe.

Gemengd dubbel

Het koppel Selena Piek / Jacco Arends (WRL-18) kende weinig problemen (21/6, 21/4) met Mathew Fogarty en Isabel Zhong (WRL-83) uit Amerika en gaat nu spelen tegen het Maleisische koppel Shevon Jemie Lai/ Goh Soon Huat (WRL-7). Robin Tabeling en Cheryl Seinen (WRL-35) zijn uitgeschakeld, zij verloren met 16/21, 17/21 van het koppel Yugo Kobayashi/ Misaki Matsutomo uit Japan (WRL-29).

Mannenenkel

Nederlands kampioen Mark Caljouw (WRL-31) moest het in zijn eerste ronde opnemen tegen Lin Dan (WRL-9) en na 49 minuten met twee keer 14/21 zijn meerdere erkennen in de meervoudig Wereld en Olympisch kampioen uit China.

Vrouwendubbel

Selena Piek en Cheryl Seinen (WRL-22) nemen het morgen in de eerste ronde op tegen het Indonesische koppel Agatha Imanuela/ Siti Fadia Silva Ramadhanti (WRL-56), waar zij eerder in drie games van wisten te winnen bij de Orleans Masters 2018. De nummer 33 van de wereldranglijst Poorvisha S Ram en Jakkampudi Meghana uit India zijn de eerste tegenstanders voor het koppel Imke van der Aar / Debora Jille (WRL-45)

 

Voor het toernooi KLIK HIER

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief