Nieuws

Geen Nederlanders meer actief op WK 2018

Voor de Nederlanders zijn de Wereldkampioenschappen in Nanjing (China) voorbij.

Soraya De Visch Eijbergen en de koppels Cheryl Seinen/ Selena Piek, Debora Jille/ Imke van der Aar, Jacco Arends/ Ruben Jille en Robin Tabeling/ Jelle Maas wisten hun wedstrijd voor een plek bij de laatste 16 niet te winnen.

Vrouwendubbel

Imke van der Aar en Debora Jille (WRL-45) wisten na hun knappe overwinning tegen Poorvisha S Ram en Jakkampudi Meghana (WRL-33) uit India niet weer voor een verrassing te zorgen. Met 8/21, 18/21 verloren de Nederlandse vrouwen van het als achtste geplaatste Indonesische koppel Della Destiara Haris/ Rizki Amelia Pradipta. Ook Selena Piek en Cheryl Seinen (WRL-22) zijn uitgeschakeld. Zij moesten met ruim verschil (7/21, 13/21) hun meerdere erkennen in het als vierde geplaatste koppel Shiho Tanaka/ Koharu Yonemoto uit Japan.

Vrouwenenkel

Soraya De Visch Eijbergen (WRL-65) wist niet te winnen van de als elfde geplaatste Thaise Nitchaon Jindapol. Zij verloor met twee keer 11/21.

Mannendubbel

Ook voor de koppels Jacco Arends / Ruben Jille (WRL-46) en Jelle Maas/ Robin Tabeling (WRL-34) is het WK ten einde. Fajar Alfian en Muhammad Rian Ardianto (WRL-9) uit Indonesië waren te sterk (15/21, 11/21) voor Jacco en Ruben en het als derde geplaatste Deense koppel Carsten Mogensen/ Mathias Boe won, ondanks een sterke tweede game van de Nederlanders, met 11/21, 19/21 van Robin en Jelle.

 

Voor het toernooi KLIK HIER

 

Bron en foto: NL

« Terug

» Nieuws archief