Nieuws

Mannendubbels naar derde ronde individuele toernooi WJK 2018

Bij het individuele toernooi van de Wereldjeugdkampioenschappen in het Canadese Markham hebben de beide mannendubbels Wessel van der Aar/ Ties van der Lecq en Gijs Duijs / Brian Wassink zich weten te plaatsen voor de derde ronde.

Mannendubbel


De koppels Gijs Duijs / Brian Wassink en Wessel van der Aar / Ties van der Lecq wisten hun wedstrijden te winnen van respectievelijk de Zwitsers Yann Orteu en Minh Quang Pham (21/14, 21/13) en met 21/8, 21/4 van het duo Jarred Elliott en Robert Summers uit Zuid-Afrika. 

In de derde ronde spelen Gijs en Brian nu tegen het als elfde geplaatste koppel Thanawin Madee/ Wachirawit Sothon uit Thailand. Wessel en Ties gaan de strijd aan met het Indonesische koppel Dwiki Rafian Restu/ Bernadus Bagas Kusuma Wardana.

Gemengddubbel


Vandaag komt het koppel Wessel  van der Aar/ voor het eerst op de baan in het gemengddubbel. Na een bye in de eerste ronde spelen zij spelen dan tegen Seung Hyun Kim en Eun Seo Jang uit Zuid-Korea.

Voor de koppels Alyssa Tirtosentono/ Milou Lugters en Madouc Linders/ Meike Versteeg en Madouc in het enkelspel is het toernooi voorbij. Zij wisten hun partij in de tweede ronde helaas niet te winnen.
 

Voor het toernooi KLIK HIER

 

Bron: via BNL

« Terug

» Nieuws archief